هنگامی که میوهها و سبزیجات را با دستگاه آبگیری میفشارید، مایعات از فیبر جدا میشوند و ترکیبی قوی از طعمها، مواد شیمیایی گیاهی، مواد معدنی و رنگ ایجاد میکنند. مخلوط حاصل از آبمیوه گیری باعث می شود که مواد مغذی و ترکیبات محافظ میوه ها و سبزیجات بهتر از مواد غذایی خام جذب شوند.
علاوه بر این، آبمیوه برای تقویت سیستم ایمنی، کمک به حذف سموم از بدن، تسهیل هضم، کاهش خطر ابتلا به سرطان و کمک به کاهش وزن شناخته شده است. آبمیوه گیری، بر خلاف پخت و پز و فرآوری، تضمین می کند که ریز مغذی های میوه ها و سبزیجات با تغییر ترکیب شیمیایی آنها از بین نمی روند.
گنجاندن آبمیوه در برنامه سلامتی شما برای افزایش جذب مواد مغذی از سبزیجات ضروری است. عادات غذایی متداول می تواند سیستم گوارشی ما را مختل کند که توانایی بدن ما را برای جذب تمام مواد مغذی ضروری از میوه ها و سبزیجات مهار می کند.
آبمیوه گیری باعث جذب بیشتر این مواد مغذی در دستگاه گوارش می شود. علاوه بر این، آبمیوه گیری به شما این امکان را می دهد که مقدار بهینه میوه و سبزیجات را به روشی آسان و کارآمد مصرف کنید. رژیم غذایی اکثر مردم همیشه با سالاد سبزیجات یکسان در روز همراه است. بنابراین آبمیوه گیری به شما کمک می کند طیف وسیعی از سبزیجات را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
آب میوهها و سبزیجات خام به شما این امکان را میدهد که مقادیر بیشتری از سبزیجات بنوشید که به راحتی میتوانید بخورید. محصولات تازه به دست آمده نه تنها به شما این امکان را می دهد که ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها را راحت تر جذب کنید، بلکه به کاهش اختلالات ایمنی، فشار خون بالا و همچنین بیماری های پوستی کمک می کند. آبمیوه ها باید در حالی که تازه هستند مصرف شوند، قبل از اینکه هم طعم و هم ارزش غذایی خود را از دست بدهند.
بهترین آب میوه باید دارای انواع میوه ها و سبزیجات از جمله لیمو، کرفس، کلم پیچ و خیار باشد. سبزیجات دیگری که می توانید به مواد آبمیوه گیری خود اضافه کنید زنجبیل، کاهو رومی و جعفری هستند.
توصیه می شود که یک مبتدی با چیزی که دوست دارد شروع کند. این کمک می کند که با رنگ های زنده تر در آب میوه های خود شروع کنید. همانطور که عادت کردید، درصد میوه را کاهش دهید و به مقدار سبزی و سبزیجات اضافه کنید. به عنوان مثال، ممکن است شروع به ساخت مخلوطهای آب میوهای حاوی گریپ فروت صورتی، آب هویج و گلابی کنید و به تدریج به سمت مخلوطهای آب سبز سرشار از کاهو، کلم پیچ، خیار و کرفس بروید.
از آنجایی که آب میوهگیری قسمت خمیری میوهها را که سرشار از فیبر است، از بین میبرد، ترکیب کردن اسموتیها و کرمها میتواند به دریافت مزایای بیشتر میوهها و سبزیجات کامل کمک کند. مخلوط اسموتی فیبر را ذخیره می کند و مواد شیمیایی گیاهی، مواد معدنی و ویتامین های موجود در مغز و پوست میوه را تقویت می کند. همچنین ممکن است آب میوه های خود را با شیر یا ماست ترکیب کنید تا مقداری کلسیم به آن اضافه شود.
تعدادی مواد وجود دارد که می توانید به آب میوه خود اضافه کنید تا آن را خوشمزه تر و خوش طعم تر کنید. کرن بری برای آبمیوه بسیار عالی است. زغال اخته علاوه بر بهبود طعم آب میوه، دارای محتوای آنتی اکسیدان بالایی است و بنابراین در پیشگیری از بروز سکته مغزی، بیماری قلبی و سرطان مفید است.
زنجبیل نیز یک افزودنی عالی است و طعم دلپذیری به آب شما می دهد. زنجبیل در کاهش بیماری های قلبی عروقی و تصلب شرایین فواید بیشتری دارد. سایر مواد افزودنی که ممکن است برای آب خود در نظر بگیرید شامل لیمو، لیموترش و نارگیل است.