ایسنا/ باوشار نماینده راهنمایان دینی در استان امام جمعه بوشهر گفت: بانیان مساجد این استان سبکی در مدح و نوحه سرایی تاریخی خود دارند.
آیت الله غلامعلی صافی بوشهری صبح امروز دوشنبه با احیای مکان تاریخی مساجد بوشهر در میراث عاشورایی، اظهار داشت: در چهار محله دهدشتی، الشنبدی، بهبهانی و شیخ سعدون علما و شخصیت های مهمی حضور داشتند. که نقش مهمی داشت نقش او در تبیین اسلام واقعی و گسترش آن در قالب فرهنگ مکتب امام حسین علیه السلام.
وی تصریح کرد: بوشهری ها از گذشته های دور عشق و علاقه زیادی به فرهنگ اهل بیت علیهم السلام از جمله عاشورای حسینی، ماه محرم و صفرالحیات و آل الحسین داشتند. -حیات. در ۴ مکان تاریخی در بوشیر تعیین شده است.
نماینده فقیه در استان بوشهر با تایید اینکه جهان آینده به نام امام حسین (علیه السلام) برپا می شود، خاطرنشان کرد: فرهنگ عاشورا تاریخ زنده و احیاکننده ای است تا اسلام واقعی را برای همیشه زنده نگه دارد.
صفی بوشهری تصریح کرد: امروز سران صهیونیسم که به دنبال ظلم و جنایات هولناک تاریخی هستند مدافع دین یهود شده اند و دین مسیحیت نیز دچار خرافات فکری و اعتقادی شده است و به همین دلیل امروز دین یهود مسیح و حتی اسلام فرقه های زیادی شده اند.
وی بیان کرد: ثروت استان بوشهر تنها صنعت نفت، گاز و پتروشیمی نیست، بلکه سرمایه واقعی جغرافیا سرمایه انسانی آن است و از جمله بزرگانی چون علامه بلدی و فرزندانش شیخ حسن الاصفور و مجتهد هستند. الاهرمی. و نوحه سرایان و نوحه خانانی از جمله نخدا عباس، شریفیان، خرمی پور، جهانبخش کردی زاده و دشتی.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشیر نیز در این مراسم با بیان اینکه فعالیت های فرهنگی، مذهبی و علمی مساجد تاریخی نساجی این منطقه از ارزش بالایی برخوردار است، گفت: تجلیل از جایگاه مساجد تاریخی نساجی در بوشیر. با هدف معرفی، احیاء و احیای میراث ناملموس، عاشورایی های ثبت شده در فهرست آثار ملی، همراه با مرمت و ساماندهی بناهای تاریخی.
اسماعیل سجامنش تاکید کرد: بدون شک فعالیت های فرهنگی، مذهبی و علمی مساجد، بافت تاریخی روح و روان این منطقه است و تلاش می کنیم ارزش های حسینی را در مسیر خدمت رسانی ادامه دهیم. با احیای این جشن ها و معرفی آنها. .
در خاتمه این سالگرد آیت الله صافی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر به عنوان شخصیت فرهنگی، مذهبی، علمی و عاشورایی راه اهل بیت علیهم السلام بر او.
چاوش خوانی، سنگ و دمام، پامنبری، تعزیه خوانی و والهان از جمله مراسم آیینی شاخصی بود که هنرمندان بوشهری و زکریا در این یادواره برگزار کردند.
این مراسم با هدف معرفی و احیای میراث ناملموس عاشورا ثبت شده در فهرست آثار ملی و همچنین مرمت و ساماندهی آثار تاریخی به صورت زنده از صدا و سیمای مرکز استان پوشش داده شد و به صورت زنده پخش شد. .
انتهای پیام